اصطلاح بیسکویت از کلمه biscuit شکل میگیرد .اگر بخواهیم دقیق تر به این موضوع بپردازیم اولین اقوامی از بیسکویت در رژیم غذایی خود استفاده کردند رومیان بودند
این به این معنا می باشد که بیسکویت از اروپا به اقسانقاط جهان سفر کرده.
علت خوشمزگی بیسکویت ها می تواند ترکیب مناسب مواد تشکیل دهنده و شکل گیری فرایند پخت باشد.
یکی دیگر از دلایل باز خود بالا در فروش بیسکویت فرمول تشکیل دهنده آن می باشد که امروزه هر واحدصنفی فرمول پخت مخصوص خود را دارد.
مواد تشکیل دهنده:آرد -روغن- شکر- تخم مرغ- مواد طعم دهنده- مواد حجم دهنده- پودر کاکائو -کنجد و سبزیجات
سخن آخر:مجموعه شیرزاد با بهره برداری از فراینده های روزِجهانی و دستگاههای صنعتی اقدام به عرضه محصولات آردی با برند شیرزاد نیز نموده.