Shirzadfoodcompany@gmail.com

حساب کاربری من

کتلت های شیرزاد

کتلتی که در شیرزاد تولید می شود از کلمه فرانسوی Cotelette نام جایگزین ایرانی کباب فرنگی ریشه می گیرد که یکی از دستگاه های پرسی است

که همراه نان یا برنج مصرف می شود و باهربار سرو کردن 3۰۰ کیلوکالری بربدن جذب می شود،

کتلت اولین بار در سال ۱۹۸۲ میلادی ابداع شد و از آن روز مهمان گرم خانه ها شد.

در ادامه دیگر محصولات پودری شیرزاد را ببینید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *