ویفر یک نوع بیسکویت شیرین است که اغلب با چای شیر یا آب میوه سرو می شود.
این نوع خوراکی از بیسکویتهایی است که والدین برای عزیزان خود می خرند زیرا خوردن آن راحت تر و هضمش سریع تر است.
منشا ویفر از قرن نهم در اروپای غربی وارد خانه ها شد در دهه ۱۸۹۰ mariner joseph اولین ویفر با طعم فندق را تولید کرد.
این خوراکی یک نوع بیسکویت ترد است که از چندلایه تشکیل شده است کلمه ی ویفر از کلمه لاتین waba می آید.
اصطلاحی که برای نشان دادن لانه زنبوری یا کندو استفاه می شود در واقع چاپ نان ویفر می گیرد از لانه های زنبور تصویر میگیرد.
مواد تشکیل دهنده ویفر: روغن – شکر- شیرخشک- مواد طعم دهنده- وتنیل- نشاسته ذرت -آرد گندم – لیسبتین سویا-بیکربنات آمونیوم – بیکربنات سدیم- نمک تصفیه شده -آب – آرد گندم
سخن آخر:شرکت شیرزاد از مرغوب ترین موادهای موجود بهترین استفاده ممکن را می کند و با بهره گیری از اصول و اساسروز بازار بهترین نتیجه را میگیرد.